Vacatures docenten en vrijwilligers Filosofie, Techniek en Tuinlessen

2017/10/01

Stichting Rotterdam Vakmanstad zoekt regelmatig vakdocenten en vrijwilligers.

Wie
durft de uitdaging aan? Wij zoeken regelmatig stevige docenten – bij voorkeur Pabo achtergrond – met affiniteit en kennis van ecologische kringlopen (tuinieren), filosofie en/of techniek voor 3 basisscholen in Rotterdam Zuid.

Docent Filosofie
Ben jij in staat om verschillende werkvormen in te zetten om kinderen na te laten denken over het leven, zichzelf en de wereld om hen heen. Dan hebben wij een leuke opdracht voor je.

Docent Tuin
Werken met kinderen in de natuur. Je laten inspireren door alles wat bloeit en groeit in de seizoenen. Ga deze leuke tijdelijke uitdaging aan bij Rotterdam Vakmanstad.

Docent Techniek
Van duplo tot robotica. Wil jij kinderen de basis van techniek aanleren en hun interesse wekken voor verschillende facetten van techniek? Voor het gehele jaar zoeken wij een docent techniek voor de groepen 3 t/m 8.


Wij bieden

 

Wij vragenWil je deel uitmaken van een mooi programma van Rotterdam Vakmanstad of ken je iemand voor wie dit op het lijf geschreven is? Voor meer info over het programma zie www.vakmanstad.nl.

Geïnteresseerd? Reageer middels een 'open sollicitatie' met je motivatiebrief en CV t.a.v. Marjolein Vink, sturen naar info@vakmanstad.nl. Graag duidelijk aangeven voor welke functie(s) je solliciteert.