Vacature onderwijsassistent basisonderwijs (8 - 16 u p/w)

2016/10/04

De vacature is reeds ingevuld.


Stichting Vakmanstad is een veelomvattend innovatief (onderwijs)programma dat projecten in Rotterdam ontwerpt en uitvoert met als doel de ontplooiingskansen van Rotterdamse jongeren te vergroten en te versterken.

Wij zijn per direct op zoek naar een onderwijsassistent (groep 1 t/m 8) met ervaring en een flexibele instelling. Hou je van een uitdaging en ben jij als assistent breed inzetbaar? Dan is onderstaande functie wellicht iets voor jou?

Op dit moment zoeken wij naar twee assistenten waarbij we in overleg het aantal uren bepalen. Wij vragen met nadruk vrijwilligers van Vakmanstad en bewoners van Rotterdam-Zuid om te solliciteren.

De functie                                                   

Als onderwijsassistent heb je een functie gericht op onderstaande werkzaamheden:

RVS biedt

Wij vragen

Ben je klaar voor een interessante, leuke uitdaging en pas je in bovenstaand profiel? Stuur dan je curriculum vitae en een sollicitatiebrief onder vermelding “vacature onderwijsassistent”, vóór 14 oktober naar info@vakmanstad.nl ter attentie van Marjolein Vink. Gesprekken vinden plaats in de week van 17 oktober. Voor meer informatie over Stichting Vakmanstad of de vacature kun je contact opnemen met Marjolein Vink 0104408500, e-mail marjolein@vakmanstad.nl of kijk op www.vakmanstad.nl.