Vacature: Programma Coördinator (32-40 u p/w)

2017/04/10

Rotterdam Vakmanstad (RVS) ontwikkelt programma’s met het doel Rotterdamse kinderen met een minder kansrijke achtergrond een beter perspectief te geven. RVS richt zich specifiek op leerlingen in achterstandswijken waar veel ‘sociale stress’ heerst. Deze kinderen krijgen later vaker te maken met afstroom, voortijdig schoolverlaten en schoolverzuim. RVS wil bijdragen aan het verbeteren van de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen en ze ondersteunen in het ontdekken van hun talenten.

Traject Fysieke Integriteit is één van de  innovatieve programma’s waarbij een integraal pakket met 5 leerlijnen (denklijn, sportlijn, groenlijn, gezondlijn en technieklijn) op basisscholen in Rotterdam-Zuid wordt uitgevoerd. RVS doet dit in samenwerking met de scholen (leerkrachten, directie en besturen) en Stichting De Verre Bergen. Op dit moment zijn we ook bezig met een onderzoek naar de effecten van dit programma op de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen.

Voor dit veelomvattende integrale traject zoeken we een ervaren, inspirerende en doortastende Programma Coördinator. Je communiceert helder en bent zo de verbindende schakel tussen het RVS docententeam, schoolteams, bestuur en uiteindelijk de kinderen. Bovendien zorg je samen met het RVS coördinatorenteam en de vakdocenten voor de verdere ontwikkeling van het programma, de leerlijnen en de (ouder)betrokkenheid. Met elkaar streven we naar een excellente uitvoering!

De Programma Coördinator

 

Onze ideale kandidaat

 

Wij bieden

 

Spreekt deze uitdagende functie je aan, stuur dan je curriculum vitae en een sollicitatiebrief onder vermelding “vacature programma coördinator fysieke integriteit”, vóór 8 mei naar sollicitatie@vakmanstad.nl ter attentie van Marjolein Vink. De eerste ronde gesprekken staan gepland op donderdag 11 mei 2017. Voor meer informatie over Stichting Vakmanstad of de vacature kun je contact opnemen met Marjolein Vink 0104408500, e-mail marjolein@vakmanstad.nl of kijk op www.vakmanstad.nl.

Wij wijzen je erop dat een selectieassessment, het navragen van referenties en het voorleggen van een VOG deel uitmaken van de selectieprocedure. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.