Vakhuis

2013/08/17

Make You Move
Juf Simone heeft met Justine, Menna en Glaudio de aanmoedigingsprijs gewonnen in het Hiphophuis. Volgende week zijn ze te zien op het Vakhuis Zomerfestival. De SKVR heeft een danswedstrijd 'Make you move' georganiseerd waarvoor buurtsportcoaches zich met hun dansgroepen kunnen inschrijven. Onze dansdocente 'juf Simone' van de SKVR heeft zich met haar Vakhuis cultuur kinderen aangemeld. Met de act 'Living Statures' hebben zij de finale bereikt! Op donderdag 27 juni hebben Justine, Menno en Glaudio ’s middags eerst een masterclass dans gevolgd en daarna met elkaar gegeten. Om 19.00 uur was het zover...

Vakhuiskinderen in de finale van 'Make You Move'
Het Hiphophuis zat vol met supporters, veel ouders van onze kinderen waren gekomen om ze aan te moedigen. 'Onze' groep mocht met 'Living Statures' als eerste optreden. Het optreden wordt beloond met een daverend applaus. De jury roemt hun lef om op zo’n jonge leeftijd al deel te nemen en geeft ze een pluim. Met de aanmoedigingsprijs op zak (een pas op naam waarmee deze zomer gratis lessen bij SKVR en het Hiphuis gevolgd kunnen worden) gaan de kinderen werken aan de welgemeende tip om nog meer variatie in hun voorstelling aan te brengen.

'Living Statures' is te zien op het Vakhuis Zomerfestival op zaterdag 6 juli van 12.00-15.00 uur in Speeltuin de Klimroos. De kinderen van het Vakhuis demonstreren daar de door hen gemaakte spellen en apparaten en geven naast deze dans- ook een EHBO demonstratie. Kortom er valt van alles te beleven.