• Werken bij

Vacature vakdocent kook- en smaaklessen

Heb jij passie voor het onderwijs en koken en kun jij kinderen inspireren en enthousiasmeren? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou en gaan we graag in gesprek!

Wie zoeken wij?
Vakmanstad zoekt per direct een vakdocent die wekelijks wil koken met een groep van 15 leerlingen uit de groepen 6,7 en 8 van een basisschool in Rotterdam. De kooklessen zijn op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 15:00 tot 17:00. We hebben een prachtige keuken met alle faciliteiten en wij zorgen voor een gedreven onderwijsassistent.

  • Heb jij ervaring met het geven van kook- en smaaklessen?
  • Heb je kennis van gezonde (en lekkere) voeding?

Er zijn mogelijkheden voor verdere uitbreiding in de toekomst. Je komt in een  divers team van gepassioneerde collega’s. We bieden een marktconforme vergoeding en bieden jou ontwikkelingsmogelijkheden om samen met ons te groeien en te bloeien.

Geïnteresseerd in deze vacature? Wacht niet langer en bel met Marjolein Vink op 010 4408502 of mail naar sollicitatie@vakmanstad.nl

Marjolein Vink

Personeel en organisatie

Het laatste nieuws

Vacature accounthouder
  • Werken bij

Vacature accounthouder

Vakmanstad heeft een parttime vacature voor Accounthouder voor het programma Doen-denken.

Vacature invaldocent
  • Werken bij

Vacature invaldocent

Vakmanstad zoekt invaldocenten die ervaring hebben in het basisonderwijs.

Vacature vakdocent Techniek
  • Werken bij

Vacature vakdocent Techniek

Vakmanstad zoekt per direct een vakdocent die wekelijks techniekles wil geven aan verschillende groepen op een basisschool in Rotterdam. 

Vakmanstad op de SBO Laurens-Cupertino
  • Doen-denken

Vakmanstad op de SBO Laurens-Cupertino

Sinds dit schooljaar verzorgt Vakmanstad vaklessen op de Laurens-Cupertino, een RVKO school voor speciaal basisonderwijs (sbo) in Hillesluis, Rotterdam-Zuid. Naast de techniek-, kook- en tuin-...