ELISABETHSCHOOL

Techniek, judo, aikido, koken, natuur en filosofie.

De Elisabethschool heeft in alle leerjaren de leerlijnen van Doen-denken geïntegreerd in het lesaanbod. De school stelt hoge doelen om uit leerlingen te halen wat ze in zich hebben. Een mooie missie. Door actief met kinderen bezig te zijn wil de Elisabethschool deze missie volbrengen en leerprestaties verbeteren. De Dagprogrammering die Rotterdam Vakmanstad op de Elisabethschool deels invult, draagt bij aan de brede ontwikkeling van leerlingen op de school.

Bekijk hier de website van de Elisabethschool

Elisabethschool

Het lesprogramma

Tuin- en natuurles:
groep 1 t/m 8

Kook- en smaakles:
groep 3 t/m 8

Judo/Aikidoles:
groep 3 t/m 8

Filosofieles:
groep 3 t/m 8

Techniekles:
groep 3 t/m 8

Leslokalen en materialen

Tuin- en natuurles: in de tuin van het verzorgingstehuis naast de Elisabethschool heeft Rotterdam Vakmanstad speciale tuinbakken geplaatst voor optimaal groenplezier. Er is genoeg tuingereedschap en –materiaal om mee aan de slag te gaan.

Kook- en smaakles: er is een kleine keuken waar leerlingen hun kookkunsten vertonen. Kook- en keukengerei, zoals potten, pannen en bestek, is volop in huis.

Judo/Aikidoles: in de gymzaal liggen speciale puzzelmatten om veilig te vallen. Judopakken zijn geregeld.

Filosofieles: er is een speciaal filosofielokaal voor Rotterdam Vakmanstad beschikbaar.

Techniekles: er is een speciaal natuur- en technieklokaal voor Rotterdam Vakmanstad beschikbaar. Technische materialen en gereedschap zijn ruimschoots aanwezig.