• Werken bij

Vrijwilligers gezocht!

Vind jij koken of tuinieren leuk? Wil je graag helpen bij onze kooklessen of bij onze tuinlessen? Dan zoeken we jou!

Kooklessen

In de kooklessen krijgen de kinderen les in een echte keuken op school. Ze leren verschillende soorten gezonde maaltijden te maken. Als vrijwilliger help je de kinderen bij het snijden van de groenten, het bakken en koken en het samen eten. Na het eten moeten de kinderen natuurlijk ook nog opruimen en schoonmaken. Zo leren ze wat gezond eten is en hoe ze schoon en veilig in de keuken werken.

Tuinlessen

In de tuinles leren kinderen over de planten en dieren in de natuur en de tuin. Als vrijwilliger help je de kinderen om bloemen en groenten te zaaien en te verzorgen. Kinderen leren zo waar hun eten vandaan komt, hoe ze in de tuin moeten werken en hoe de natuur werkt.

Geïnteresseerd in deze vacature? Wacht niet langer en bel met Marjolein Vink op 010 4408500 of mail naar sollicitatie@vakmanstad.nl

Marjolein Vink

Personeel en organisatie

Het laatste nieuws

Vacature accounthouder
  • Werken bij

Vacature accounthouder

Vakmanstad heeft een parttime vacature voor Accounthouder voor het programma Doen-denken.

Vacature vakdocent kook- en smaaklessen
  • Werken bij

Vacature vakdocent kook- en smaaklessen

Heb jij passie voor het onderwijs en koken en kun jij kinderen inspireren en enthousiasmeren? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou en gaan we graag...

Vacature invaldocent
  • Werken bij

Vacature invaldocent

Vakmanstad zoekt invaldocenten die ervaring hebben in het basisonderwijs.

Vacature vakdocent Techniek
  • Werken bij

Vacature vakdocent Techniek

Vakmanstad zoekt per direct een vakdocent die wekelijks techniekles wil geven aan verschillende groepen op een basisschool in Rotterdam.