• Werken bij

Vrijwilligers gezocht!

Vind jij koken of tuinieren leuk? Wil je graag helpen bij onze kooklessen of bij onze tuinlessen? Dan zoeken we jou!

Kooklessen

In de kooklessen krijgen de kinderen les in een echte keuken op school. Ze leren verschillende soorten gezonde maaltijden te maken. Als vrijwilliger help je de kinderen bij het snijden van de groenten, het bakken en koken en het samen eten. Na het eten moeten de kinderen natuurlijk ook nog opruimen en schoonmaken. Zo leren ze wat gezond eten is en hoe ze schoon en veilig in de keuken werken.

Tuinlessen

In de tuinles leren kinderen over de planten en dieren in de natuur en de tuin. Als vrijwilliger help je de kinderen om bloemen en groenten te zaaien en te verzorgen. Kinderen leren zo waar hun eten vandaan komt, hoe ze in de tuin moeten werken en hoe de natuur werkt.

Meld je aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar sollicitatie@vakmanstad.nl met als onderwerp “vrijwilliger”.

Het laatste nieuws

Vakmanstad op Sterrenschool de Globetrotter
  • Algemeen

Vakmanstad op Sterrenschool de Globetrotter

Sinds dit schooljaar verzorgt Vakmanstad techniek-, filosofie- en tuin- en natuurlessen op Sterrenschool de Globetrotter. De interne coördinator Dagprogrammering van de school, Vincent Rietvelt, vertelt over de samenwerking met Vakmanstad en hoe de lessen nu verlopen.

Vacature vakdocent kook- en smaaklessen Vakhuis
  • Werken bij

Vacature vakdocent kook- en smaaklessen Vakhuis

Heb jij passie voor het onderwijs en koken en kun jij kinderen inspireren en enthousiasmeren? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou en gaan we graag in gesprek!

Vacature (inval)vakdocent en onderwijsassistent
  • Werken bij

Vacature (inval)vakdocent en onderwijsassistent

Wij zijn regelmatig op zoek naar (inval)docenten en onderwijsassistenten voor onze Groen, Techniek en Gezondlessen. Herken jij jezelf in onderstaand profiel en wil jij een bijdrage leveren aan betekenisvol leren in Rotterdam en omstreken?  Dan gaan we graag met jou...

Vakmanstad op CBSplus
  • Algemeen

Vakmanstad op CBSplus

In mei 2021 startte Vakmanstad met een serie Vakhuis workshops op de Calvijn Business School (CBSplus), een middelbare school voor mavo en havo in Rotterdam-Zuid. Toen de vraag vanuit de school binnenkwam zijn meteen de handen ineen geslagen om te...